detector.media
05.06.2012 19:58
«Інтер» до Євро-2012 запускає розважальне шоу «Ми разом» з Охлобистіним і Потапом
Ведучі мандруватимуть Україною під час Євро

Телеканал «Інтер» запускає розважально-інформаційну програму «Ми разом», створену спеціально на період Євро-2012. Шоу вестимуть Іван Охлобистін і Потап, повідомляє прес-служба каналу.

 

Прем'єра відбудеться в понеділок, 11 червня. Проект виходитиме з понеділка по п'ятницю о 20:30.

 

«Ми разом» покаже мандрівки Україною двох друзів під час проведення чемпіонату Європи з футболу. Один - шоумен Олексій Потапенко (Потап), який народився в Україні і добре її знає, а інший - громадянин Росії, актор Іван Охлобистін.

 

Потап покаже своєму товаришу, як Євро-2012 змінює країну, її мешканців, що відбувається в Україні, у Києві. Тимчасом як для Івана Охлобистіна Євро-2012 - це генеральна репетиція великих спортивних подій, що відбудуться в Росії, - Олімпіади-2014 і чемпіонату світу з футболу 2018 року.

 

У кожній програмі ведучі спілкуватимуться з уболівальниками з різних країн, розповідаючи їм про Україну й розпитуючи про їхні країни. В українських містах Івана та Потапа супроводжуватимуть запрошені зірки естради й кіно.

 

Паралельно з головними героями по Україні мандрують ще два персонажі - Микола і Степан (Євген Гашенко й Олександр Бережок, «Банда Дизель»). «Це два смішні сільських друга, які дуже люблять футбол. Микола й Степан ніколи не виїжджали зі свого села, тому все побачене для них є новим, через що вони часто потрапляють у кумедні й безглузді ситуації. Маршрут хлопців іноді збігається з маршрутом Потапа й Вані, тому протягом усієї серії програм вони періодично перетинаються в найнесподіваніших місцях», - ідеться в повідомленні прес-служби.

 

Детальніше про інші проекти, присвячені Євро-2012, на «Інтері» й інших каналах можна прочитати тут.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY