У Шустера і Кисельова говоритимуть про Євро-2012

1 Червня 2012
5300
1 Червня 2012
11:28

У Шустера і Кисельова говоритимуть про Євро-2012

5300
У Шустера і Кисельова говоритимуть про Євро-2012

1 червня в ефірі Першого національного в програмі «Шустер live» говоритимуть на тему «Євро - 2012: свято на вулиці?». Про це йдеться на сайті «Савік Шустер студіо».



Гості програми: Борис Колесніков, віце-прем'єр-міністр України - міністр інфраструктури; Олександр Попов, голова Київської міськдержадміністрації; Олександр Лук'янченко, міський голова Донецька; Геннадій Кернес, міський голова Харкова; Андрій Садовий, міський голова Львова; Володимир Гройсман, міський голова Вінниці; Михайло Сімашкевич, міський голова Кам'янець-Подільського; Маркіян Лубківський, директор турніру УЄФА Євро-2012 в Україні.

 

Також до студії завітають Юрій Мірошниченко, представник президента у Верховній Раді; Олег Зарубінський, народний депутат, Народна партія; Микола Катеринчук, народний депутат, НУ-НС, лідер Європейської партії України; Наталія Королевська, народний депутат, позафракційна, лідер партії «Україна - вперед!»; Андрій Капустян, журналіст; Євген Червоненко, екс-голова Національного агентства України з питань підготовки та проведення в Україні Євро-2012; Віталій Портников, журналіст; Олександр Мартиненко, генеральний директор інформаційного агентства «Інтерфакс-Україна»; Володимир Фесенко, політичний експерт; Василіса Фролова, телеведуча.

 

У ток-шоу «Велика політика з Євгеном Кисельовим» говоритимуть на такі теми:



- Низький старт. Після всіх пристрастей підготовки до Євро-2012 - чи отримає Україна якісний футбол, а фанати - незабутнє видовище?

- Монархія - мати порядку. Чому на 60-річний ювілей царювання Британської королеви багато держав дивляться з заздрістю, а демократично обрані президенти і прем'єри не можуть похвалитися королівською популярністю у підданих? Чому на пострадянському просторі ростуть монархічні настрої і чи може з'явитися в Україні власний імператор?

- Полювання на геніїв. Чи правда, що цілий Інститут в Україні шукає супер-талановитих дітей по всій країні? Чому талановитих дітей набагато більше, ніж талановитих дорослих? Хто - держава чи батьки - винен, якщо потенційні здібності дитини так і залишаються нерозкритими? І чи можна зробити генія зі звичайного дитини?

 

Також в ефірі «Великої політики» розкажуть про деталі діяльності благодійного фонду, який заснував канал «Інтер».

 

«Шустер live»  виходить о 21:25, «Велика політика з Євгеном Кисельовим» - о 22:30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5300
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду