«Воля» запускає пакет дитячих каналів

31 Травня 2012
6476
31 Травня 2012
18:22

«Воля» запускає пакет дитячих каналів

6476
Поки що сім нових каналів доступні в промо-режимі тільки в Києві
«Воля» запускає пакет дитячих каналів

Провайдер кабельного телебачення «Воля» з нагоди Дня захисту дітей, що відзначається 1 червня, запускає в Києві новий тематичний пакет телеканалів «Дитячий». Про це 31 травня повідомила прес-служба «Волі».

 

Пакет розрахований на дітей від 1 до 15 років, повідомив директор з маркетингу «Волі» Ярослав Гуменюк.

 

«Дитячий» стане доповненням до інших тематичних пакетів «Волі». Зараз абоненти компанії можуть дивитися 13 спортивних, 23 пізнавальних і 14 кіноканалів.

 

Загалом у всіх пакетах «Волі» представлено 18 дитячих каналів.

 

У «Дитячому» поки що пропонуються сім нових каналів: Nick Junior (для дітей дошкільного віку), Jim-Jam (анімаційний для дітей дошкільного віку), «Детский» (російський канал для дітей 6-12 років і їхніх батьків), «Мультимания» (російський канал для дітей 3-11 років), «Радость моя» (просвітницький православний сімейний канал), TiJi (французький канал для дітей до 8 років), Gulli (пізнавальний канал для дітей 6-15 років).

 

До кінця липня 2012 року перелік каналів пакету «Дитячий» розширюватиметься. Після цього «Воля» запропонує абонентам самим визначити, які канали повинні залишитися в пакеті надалі. З другої половини липня на сайті www.volia.com проходитиме відповідне опитування.

 

Канали пакету «Дитячий» протягом найближчих місяців будуть доступні в промо-режимі для всіх абонентів цифрового телебачення в Києві. Протягом 2012 року пакет «Дитячий» буде запропоновано і в інших містах, де «Воля» вже надає послуги цифрового кабельного телебачення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6476
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду