У Москві вчинено напад на радіожурналіста Сергія Асланяна

29 Травня 2012
6750
29 Травня 2012
11:53

У Москві вчинено напад на радіожурналіста Сергія Асланяна

6750
Сергій Асланян - у реанімації
У Москві вчинено напад на радіожурналіста Сергія Асланяна

У Москві скоєно замах на радіожурналіста Сергія Асланяна. Про це повідомляє радіостанція «Эхо Москвы», з якою раніше співпрацював потерпілий.

 

Його шпиталізовано з численними ножовими пораненнями, забоями і струсом мозку до НДІ ім. Скліфософського, де він перебуває в реанімації. У якому журналіст стані - не уточнюється.

 

За однією з версій, напад на Сергія Асланяна може бути пов'язаний з його професійною діяльністю, зокрема з провокаційними висловлюваннями про пророка Мухаммеда на радіо «Маяк», з приводу яких одна з мусульманських громад поскаржилася на журналіста до Генпрокуратури.

 

За інформацією прес-служби ГУ МВС Росії по місті Москві, напад на Сергія Асланяна було скоєно увечері 28 травня.

 

«28 травня близько 23:20 у службу "02" із заявою про здійснений щодо нього злочин звернувся 46-річний ведучий однієї зі столичних радіостанцій. Чоловік повідомив, що йому по омофону зателефонував невідомий громадянин, який під пристойним приводом попросив спуститися вниз. Як тільки заявник вийшов з під'їзду, невідомий вдарив його важким предметом по голові і наніс декілька непроникних ножових поранень у груди, шию і руку», - йдеться в повідомленні міліції.

 

За даним фактом порушено кримінальну справу, проводяться оперативно-слідчі дії, спрямовані на встановлення і затримання злочинця.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6750
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду