«Танцюють всі! Повернення героїв» дивились гірше за попередній сезон талант-шоу

28 Травня 2012
7205
28 Травня 2012
16:19

«Танцюють всі! Повернення героїв» дивились гірше за попередній сезон талант-шоу

7205
Частка 8,03% за «50 тис.+» і 6,19% за «Всією Україною»
«Танцюють всі! Повернення героїв» дивились гірше за попередній сезон талант-шоу

25 травня, у п'ятницю, фінальний випуск талант-шоу «Танцюють всі! Повернення героїв» на телеканалі СТБ мав рейтинг 2,54%, частку 8,03% за комерційною аудиторією каналу (люди віком 18-54 років, вибірка «50 тис+»). Тут і далі наведено попередні дані (overnight) компанії GfK Ukraine.

 

За вибіркою «Вся Україна» показники ще нижчі - рейтинг 1,87%, частка 6,19%.

 

Цей проект стартував 9 березня 2012 року і за весь час показу в середньому мав частку 7,63% за «50 тис.+» та 6,25% за «Всією Україною».

 

Показники проекту виявились удвічі нижчими за останній сезон «Танцюють всі!-4», який виходив на СТБ у 2011 році і мав частку 16,09% за «50 тис.+» та 13,15% за «Всією Україною».

 

Минулого тижня (21-27 травня) СТБ мав середню частку 11,38% за «50 тис.+» та 10,72% за «Всією Україною», таким чином показники шоу були нижчими за середні каналу.

 

Нагадаємо, у шоу «Танцюють всі! Повернення героїв» брали участь пари з чотирьох попередніх сезонів проекту «Танцюють всі!». Кожен із чотирьох сезонів «Танцюють всі!» був представлений трьома парами танцівників. У кожної пари був свій куратор серед членів журі: Олексій Литвинов курував перший сезон, Тетяна Денисова - другий, Влад Яма - третій, і Франциско Гомес - четвертий. Шоу вели Лілія Ребрик і Дмитро Танкович.

 

Шоу виходило о 20.00.

 

Перемогли у проекті Євген Кот і Маріям Туркменбаєва.

 

Розрахунок показників здійснений для населення віком 18-54, вибірки «Вся Україна», «50 тис.+». Дослідження телевізійної аудиторії реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс», дані надані Індустріальним телевізійним комітетом (ІТК). Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7205
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду