Переможцями шоу «Танцюють всі! Повернення героїв» стали Євген і Маріам

26 Травня 2012
10052
26 Травня 2012
06:47

Переможцями шоу «Танцюють всі! Повернення героїв» стали Євген і Маріам

10052
Переможцями шоу «Танцюють всі! Повернення героїв» стали Євген і Маріам
25 травня в ефірі СТБ оголосили переможців шоу «Танцюють всі! Повернення героїв». Ними стали Євген Кот і Маріям Туркменбаєва. За умовами проекту вони отримають приз на півмільйона доларів.

 
На другому місці - Василь Козар і Катя Бєлявська. «Бронза» в Романа Дмитрика та Ілони Гвоздєвої.
 
 
У гала-концерті взяли участь 12 пар, які виступили з найкращим постановками, створеними за період проекту. Найкращих визначили глядачі шляхом SMS-голосування.
 
 

Нагадаємо, у шоу «Танцюють всі! Повернення героїв» брали участь пари з чотирьох попередніх сезонів проекту «Танцюють всі!». Кожен із чотирьох сезонів проекту представлений трьома парами танцівників.

 

У кожної пари - свій куратор серед членів журі: Олексій Литвинов (перший сезон), Тетяна Денисова (другий сезон), Влад Яма (третій сезон) і Франциско Гомес (четвертий сезон).

 

Ведучими ток-шоу є Лілія Ребрик і Дмитро Танкович.

  
 
«Детектор медіа» 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10052
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду