Журналісти на Євро-2012 їздитимуть у «Хюндаях» безкоштовно

25 Травня 2012
4015
25 Травня 2012
15:27

Журналісти на Євро-2012 їздитимуть у «Хюндаях» безкоштовно

4015
Замовити квитки журналісти зможуть у прес-центрах через спеціальні пристрої
Журналісти на Євро-2012 їздитимуть у «Хюндаях» безкоштовно

Представники засобів масової інформації, які отримали від УЄФА акредитацію на Євро-2012, їздитимуть у швидкісних поїздах «Хюндай» під час турніру безкоштовно. Про це заявив віце-прем'єр-міністр - міністр інфраструктури України Борис Колесніков, пише кореспондент Інформаційного центру «Україна-2012».

 

«На період Євро-2012 всі акредитовані журналісти, які зареєструвалися через сайт УЄФА, зможуть скористатися послугами швидкісних поїздів безкоштовно», - сказав він на брифінгу у першому поїзді «Хюндай», який відправився у проморейс до Львова, у п'ятницю, 25 травня.

 

За словами Бориса Колеснікова, для представників ЗМІ безкоштовні квитки передбачені у вагони  другого класу. 

 

Замовити квитки на «Хюндаї» журналісти зможуть у прес-центрах на всіх стадіонах Євро-2012 через спеціальні пристрої, за допомогою акредитаційної картки, повідомив віце-прем'єр-міністр.

 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що акредитація на турнір надаватиме право журналістам вільно користуватися громадським транспортом у приймаючих містах Євро-2012 із моменту її отримання до 3 липня 2012 року. Однак це не мало поширюватися на поїздки між містами.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4015
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду