detector.media
25.05.2012 15:27
Журналісти на Євро-2012 їздитимуть у «Хюндаях» безкоштовно
Замовити квитки журналісти зможуть у прес-центрах через спеціальні пристрої

Представники засобів масової інформації, які отримали від УЄФА акредитацію на Євро-2012, їздитимуть у швидкісних поїздах «Хюндай» під час турніру безкоштовно. Про це заявив віце-прем'єр-міністр - міністр інфраструктури України Борис Колесніков, пише кореспондент Інформаційного центру «Україна-2012».

 

«На період Євро-2012 всі акредитовані журналісти, які зареєструвалися через сайт УЄФА, зможуть скористатися послугами швидкісних поїздів безкоштовно», - сказав він на брифінгу у першому поїзді «Хюндай», який відправився у проморейс до Львова, у п'ятницю, 25 травня.

 

За словами Бориса Колеснікова, для представників ЗМІ безкоштовні квитки передбачені у вагони  другого класу. 

 

Замовити квитки на «Хюндаї» журналісти зможуть у прес-центрах на всіх стадіонах Євро-2012 через спеціальні пристрої, за допомогою акредитаційної картки, повідомив віце-прем'єр-міністр.

 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що акредитація на турнір надаватиме право журналістам вільно користуватися громадським транспортом у приймаючих містах Євро-2012 із моменту її отримання до 3 липня 2012 року. Однак це не мало поширюватися на поїздки між містами.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY