З днем народження, Гія!

21 Травня 2012
13725
21 Травня 2012
13:18

З днем народження, Гія!

13725
З днем народження, Гія!

Спливає час, 

Життя заповнюється новими подіями, людьми, почуттями, 

Але незмінним залишається, що тебе немає з нами.



Цей день не мусить бути сумним. День народження - це день надії і радості. У день народження прийнято вітати і бажати. І тебе є з чим вітати. Твої діти і дітища ростуть і міцніють. Нана і Соломія повсякденно тішать успіхами, наповнюючи моє життя змістом та відповідальністю. Звичайно, їм бракує батька, особливо зараз, у їхні 15, коли вони намагаються зрозуміти хто вони і шукають своє місце і місію. Але ти передав їм свій талант та відвагу, мені залишається лише відшліфувати подароване тобою і Богом.


Твоє дітище «Українська правда» також успішно живе і продовжує гуртувати навколо себе не байдужих і спраглих до правди. Їх сотні тисяч і їх число росте з дня на день.



Ти любив, щоб у цей день поряд було багато друзів, усмішок, вина та довгих і мудрих грузинських тостів. Сьогодні, хоча і без тебе, але багато хто підніме келих за те, що ти з нами був. Мільйони сьогодні тебе пам'ятають і поважають. Ти сказав своє слово і зробив свій вчинок, нам залишається лише відповісти алаверди. Поки що це залишається найбільшим викликом для нас усіх.



Україна, за яку ти був готовий і віддав своє життя, продовжує жити без надії. Від твоєї смерті країна пішла по третьому колу спіралі, яка веде у нікуди. Ті ж обличчя у політиці, така ж безвихідь у суспільстві, і така ж зневіра і невіра людей у свої сили. Одиниці сміливців губляться у масі слабких, розчавлених та пристосуванців. І поки кількість тих, хто готовий не миритись, не збільшиться а маса розумних, але слабких, не набереться сили, марно сподіватись на якісь зміни.



Нам потрібно більше таких як ти. Сьогодні кожен, перш за все для власного добра, мусить нарешті вирішувати не з позиції страху, а з позиції відваги. Саме тому кожен мусить зробити бодай маленький, але крок, щоб змінити своє життя і життя навколо себе.

 

Треба перестати пиняти на владу, яка погана, треба запитати себе, а що зробили ми щоб вона стала кращою, відповідальнішою і чеснішою?

 

Чи оглянулись ми навколо серед своїх друзів, знайомих, колег і побачили лідера, якого можна підтримати?

 

Чи, ми готові знову іти до виборчих дільниць і голосували за інерцією, в черговий раз зраджуючи собі, усвідомлюючи, що ті за кого ми голосуємо, будуть такими ж самісінькими, як і ті, що сьогодні нами керують?



На алаверди я не боюсь сказати, що зробила і роблю усе у своїх силах, щоб життя тих, хто від мене залежний, і тих, хто до мене дослухається, було кращим, усвідомленішим і наповненим змістом. Тому у цей день народження Георгія у мене є одне побажання нам усім - бути чесними перед собою.

 

Мирослава Гонгадзе,  для «Українаська правда»

Фото - «Українаська правда»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Мирослава Гонгадзе, «Українаська правда»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13725
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду