«1+1» покаже проект про готовність України до Євро-2012 очима іноземців (ВІДЕО)

16 Травня 2012
10866
16 Травня 2012
12:08

«1+1» покаже проект про готовність України до Євро-2012 очима іноземців (ВІДЕО)

10866
«Результати експерименту шокуючі, кумедні та несподівані», - каже продюсер Максим Шиленко
«1+1» покаже проект про готовність України до Євро-2012 очима іноземців (ВІДЕО)

21 травня на 1+1 вийде спеціальний проект до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року під назвою «Євро на нервах». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У програмі канал намагатиметься перевірити готовність України до Євро-2012 очима іноземців. Для цього кілька громадян Естонії, Великої Британії, Камеруну, Індії та Бразилії отримали від каналу камери, розділилися на 4 пари та відправилися за своїми маршрутами - до приймаючих чемпіонат міст (Києва, Львова, Харкова та Донецька), а також до туристичних місць - дендропарку «Олександрія», Канева, Батурина тощо.

 

Вони їздили громадським транспортом, самостійно купували квитки, бронювали готелі та спілкувалися з працівниками інфраструктури.

 

«Ми хотіли перевірити, з якими проблемами зіштовхуються іноземці, які вперше приїхали до України. Що робити, коли майже ніхто не розмовляє іноземною мовою, як щось знайти, коли все навкруги написано тільки кирилицею, як отримати інформацію у потрібних службах тощо. Результати експерименту шокуючі, кумедні та несподівані», - зазначає продюсер програми Максим Шиленко.

 

Проект вийде о 22:20. Друга частина - 28 травня у цей же час.

 

Раніше, про цей проект повідомляла «Дуся».

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10866
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
я
4362 дн. тому
формат чем-то напоминает "Зняти все"...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду