За Український павільйон у Каннах Держкіно заплатить 500 тис. грн

14 Травня 2012
6867
14 Травня 2012
16:13

За Український павільйон у Каннах Держкіно заплатить 500 тис. грн

6867
Держкіно уклало угоду з ТОВ «Артхаус трафік»
За Український павільйон у Каннах Держкіно заплатить 500 тис. грн

Державне агентство України з питань кіно 7 травня уклало угоду з ТОВ «Артхаус трафік» на послуги з проведення заходу в галузі культури - організації Українського павільйону в рамках Міжнародного кінофестивалю в Каннах (Франція), який пройде 16-26 травня. Вартість угоди склала 500 тис. гривень. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», пише сайт «Наші гроші».

 

До ціни угоди ввійшла вартість оренди 25 квадратних метрів площі для розміщення Українського павільйону. Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі в одного учасника, оскільки фірма уклала відповідний контракт з організаторами фестивалю. І зараз, згідно з листом Association Francaise du Festival International du Film, «Артхаус трафік» має виключне право на оренду павільйону для України».

 

За даними «Наших грошей», засновниками ТОВ «Артхаус трафік» є Денис і Віталій Іванови та Марина Шух. Наприкінці 2010 року до складу засновників увійшла Вікторія Тігіпко, дружина віце-прем'єра Сергія Тігіпка.

 

Як писала «Детектор медіа», в Українському павільйоні на Каннському кіноринку відбудуться три міжнародні прем'єри нових українських фільмів: кіноальманаху «У кожного свій Чехов», стрічки «Чемпіони з підворітні» режисера Ахтема Сеітаблаєва і фільму «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» режисера Михайла Іллєнка.

 

В рамках роботи Українського національного павільйону запланована презентація ще шести українських кінопроектів: «Микита Кожум'яка» (анімація, режисер Ростислав Гарбар), «Колесо фортуни: Казка про злиднів» (фентезі, режисер Максим Фірсенко), «Іван-сила» (пригоди, режисер Віктор Андрієнко), «Невідома країна» (документальний фільм, продюсер Максим Онопрієнко), «Переполох у Хелмі» (драма, режисер Леонід Горовець) та кіноальманаху «Шевченко. Для тебе, для України» (продюсер Максим Онопрієнко).

 

Також Український павільйон традиційно презентуватиме кіноподії, що відбуваються в Україні - Одеський міжнародний кінофестиваль і Міжнародний кінофестиваль «Молодість».

 

Український національний павільйон працюватиме на Каннському кіноринку вп'яте.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6867
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду