9 травня «1+1» покаже гала-концерт «Голос країни. Батьки і діти»

7 Травня 2012
11177
7 Травня 2012
18:30

9 травня «1+1» покаже гала-концерт «Голос країни. Батьки і діти»

11177
9 травня «1+1» покаже гала-концерт «Голос країни. Батьки і діти»

9 травня о 17:00 в ефірі каналу «1+1» вийде святковий гала-концерт «Голос країни. Батьки і діти». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Спеціально до травневих свят і Дня Перемоги учасники й тренери першого і другого сезонів вокального шоу виконуватимуть пісні, які об'єднують кілька поколінь людей.

 

Так, серед пісень глядачі «1+1» почують «Спасите наши души» у виконанні Арсена Мірзояна, «Ой чий то кінь стоїть!» Назара Савка, хіти переможців першого та другого сезонів - Івана Ганзери та Павла Табакова, дуети Руслани й Антоніни Матвієнко, Діани Арбєніної та Валерії, а також пісні у виконанні Олександра Пономарьова, Наталі Гордієнко, Олександра Онофрійчука, Ілларії та інших.

 

Концерт «Голос країни. Батьки і діти» є частиною започаткованої в березні цього року каналом «1+1» соціальної акції «Батьки і діти». Так, наразі в ефірі йдуть весняні заставки, герої яких з'являються зі своїми батьками, а на сайті http://batky.1plus1.ua/ триває фотоконкурс «Батьки і діти».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11177
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
укр123
4380 дн. тому
ПЕРЕМОГУ У ВІТЧИЗНЯНІЙ ВІЙНІ СВЯТКУВАТИМЕМО ПІСЛЯ ВИБОРІВ У ЖОВТНІ 2012 Р. !!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду