Гостями Княжицького стануть Кужель і Доній

3 Травня 2012
5652
3 Травня 2012
11:35

Гостями Княжицького стануть Кужель і Доній

5652
Говоритимуть про вибори і Євгена Щербаня
Гостями Княжицького стануть Кужель і Доній

3 травня в програмі ТВі «Вечір з Миколою Княжицьким» говоритимуть про парламентську кампанію 2012 року. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У студії обговорюватимуть такі питання:

 

- Якою буде виборча парламентська кампанія 2012-го року та яких ще провокацій та інсценуацій варто чекати українським виборцям? - про це народний депутат від НУ-НС Олесь Доній.

 

- Хто насправді вбив Євгена Щербаня? Які стосунки покійний донецький бізнесмен та політик мав з Павлом Лазаренком, Євгеном Марчуком, Ренатом Ахметовим та Юлією Тимошенко? - про це Олександра Кужель.

 

- Чи має попит українська література перекладена польською? Та чи знають нині у Польщі сучасних українських авторів? Про це - президент Польського ПЕН-клубу, перекладач, літературний критик Адам Поморський.

 

- Як митрополит Андрей Шептицький врятував маленького єврейського хлопчика, який згодом став міністром закордонних справ Польщі? Про це - екс-міністр МЗС Республіки Польща Адам Ротфельд.

 

- Як жити у гармонії з самим собою та навколишнім світом? - Про це російський письменник, філософ, парафіянин покійного Олександра Меня та автор книги «Воля к радости» Фелікс Шмідель.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5652
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду