Охорона Симоненка перешкоджала журналістам працювати 1 травня

2 Травня 2012
5836
2 Травня 2012
14:17

Охорона Симоненка перешкоджала журналістам працювати 1 травня

5836
Не пускала на місце, яке було відведене для журналістів, і нецензурно лаялася
Охорона Симоненка перешкоджала журналістам працювати 1 травня

1 травня під час святкових заходів в Києві на Майдані Незалежності охоронці Петра Симоненка з незрозумілих причин не пускали журналістів на місце, яке було відведене для їх роботи. Цю інформацію «Телекритиці» підтвердила кореспондент каналу ТВі Анастасія Станко. «Я виклала у Facebook відео, де видно, як охоронці нас не пропускають. Там були окрім нас журналіст «Радіо «Свобода», оператор ESGroup, фотограф «ЛігиБізнесІнформ». У всіх були посвідчення журналістів, дехто навіть мав жилет з написом назви каналу, ми були з камерами, фотоапаратами, штативами, тобто було добре зрозуміло, що ми саме представники ЗМІ. Нас не просто не пропускали, а ще й матюкали, хапали за руку, вимагали вимкнути мікрофон», - розповіла Настя Станко.

 

За її словами, коли вони пізніше запитали у Петра Симоненка, чому його охорона так поводиться із журналістами, то він відповів, що це не його охорона, а прості добровольці-дружинники. «Хоча нам так не здалося, було очевидно, що це професійні охоронці», - сказала кореспондент ТВі.

 

Лідер КПУ Петро Симоненко у коментарі «Телекритиці» сказав, що комуністи завжди створюють журналістам всі необхідні умови для роботи. «А вчорашній інцидент, як мені потім розповіли, був навмисно спровокований окремими журналістами. Організатори заходу створили всі умови для роботи представників ЗМІ. Вони мали можливість вільно записати будь-який матеріал. Ніхто їм не перешкоджав, не хапав за руки», - сказав пан Симоненко, заперечуючи інформацію про те, що журналістів штовхали і нецензурно облаяли.

 

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5836
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
АЯВРИК
4377 дн. тому
Одни идиоты рвутся показать других идиотов .Третьи идиоты этому мешают.Из этого идиотизма высасывают идиотский информационный прецедент.Гораздо проще и , главное , вернее и нужнее этих раснозадых вообще не показывать, сделать им вакуум . Вот тогда они запоют , вот тогда сами запросятся и ещё денежку будут предлагать за сюжетик в эфире.
operator
4377 дн. тому
а это Володя с esg. считает, что излишняя эмоциональность компенсирует ему недостаток роста и ума. кстати, охранники тоже на уродов похожи
!
4377 дн. тому
охорона, бидлота й хамло. двічина з мікрофоном повоиться грамотно. але хамло оператор. він же відкрито матюкається. це не професійно. такого операТхора - в шию треба гнати з телекомпанії. таке у_е-Б-і-щ-е гріх посилати в люди....
хехе
4377 дн. тому
А бабуся подначивает журналиста радио "Свобода": езжайте себе в Америку! :))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду