Портрет київського радіослухача: одружений чоловік 25-44 років

28 Квітня 2012
6287
28 Квітня 2012
16:28

Портрет київського радіослухача: одружений чоловік 25-44 років

6287
Портрет київського радіослухача: одружений чоловік 25-44 років

Типовий київський радіослухач - це одружений чоловік віком 25-44 років, котрий має вищу освіту, займає позицію лідера у родині, отримує місячний дохід 3500-4000 грн, має авто і активно користується інтернетом. Такі дані на основі дослідження радіослухання Києва компанії GfK Ukraine поширив «Радіокомітет».

 

За даними дослідження, проведеного у першому кварталі 2012 року, щоденно радіо вмикають 57% киян (1,25 млн осіб) і слухають його у середньому 4,5 години. Вихідними днями радіо слухають переважно вдома, будніми - на роботі й удома.

 

Нагадаємо, раніше на основі даних радіослухання за січень-березень повідомлялося, що понад 20% киян слухають радіо через мережу інтернет.

 

«Новые данные, собранные методом  Dar Cati, имеют существенные статистически значимые различия, которые позволяют увидеть четкий портрет радиослушателя с ярко выраженными характеристиками. Это позволит, в частности, рекламодателям более эффективно использовать ресурсы при планировании рекламной кампании на радио», - зауважує керівник Центру маркетингових досліджень НАМ Віталій Гордузенко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6287
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
[v
4389 дн. тому
м-да уж, я думал, что откровенный бред уже нынче не в почете. Оказывается - нет. Исследование это , вцелом, напоминает измерение средней температуры пациентов по госптиалю, между моргом и реанимацией.....
Almor
4389 дн. тому
Чушь полная: Типовий київський радіослухач - це одружений чоловік віком 25-44 років - то есть, в 17 лет радио не слушают? котрий має вищу освіту - чтобы слушать радио не надо быть 7 пядей во лбу. займає позицію лідера у родині - хрень полная. отримує місячний дохід 3500-4000 грн, має авто - с такой зп (для Киева)тока на жигуях. Такі дані на основі дослідження рідіослухання Києва компанії GfK Ukraine поширив «Радіокомітет» про ДжФк все ясно - конторка...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду