Суд на Пукачем продовжиться 3 травня

25 Квітня 2012
5245
25 Квітня 2012
11:14

Суд на Пукачем продовжиться 3 травня

5245
Суд допитав Олену Притулу
Суд на Пукачем продовжиться 3 травня

Печерський суд переніс на 3 травня розгляд справи за обвинуваченням колишнього начальника департаменту зовнішньої розвідки Олексія Пукача в убивстві журналіста Георгія Гонгадзе. Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на представника вдови Гонгадзе Мирослави Валентина Теличенко.

 

У вівторок, 24 квітня, суд допитав головного редактора інтернет-видання «Українська правда» Олену Притулу.

 

За словами пані Теличенко, з того як Олексій Пукач поводився під час допиту свідка, він не кається в здійсненні злочину, а, навпаки, намагається переконати суд, що, убивши журналіста, він вчинив правильно.

 

Кого допитуватимуть 3 травня, пані Теличенко повідомити не змогла, оскільки ця особа є засекреченою.

 

Як відомо, Олексія Пукача звинувачують у вбивстві Гонгадзе.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5245
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду