«Світ навиворіт» про Африку стартує на «1+1» 21 квітня

20 Квітня 2012
9107
20 Квітня 2012
10:38

«Світ навиворіт» про Африку стартує на «1+1» 21 квітня

9107
«Світ навиворіт» про Африку стартує на «1+1» 21 квітня

21 квітня в ефірі каналу «1+1» стартує третій, африканський, сезон телепроекту «Світ навиворіт» з Дмитром Комаровим. Про це повідомила прес-служба каналу.

 

У програмі автор і ведучий розповість про Кенію, Танзанію, Ефіопію і острів Занзібар.
«Африка - це континент для тих мандрівників, які шукають емоції, враження і зміну атмосфери, а не релакс», - ділиться Дмитро Комаров.

 

«Світ навиворіт» - програма про подорожі нетуристичними куточками планети. Ведучий, український журналіст та фотограф Дмитро Комаров, знайомиться з рідкісними традиціями та ритуалами країн.

 

Перший сезон проекту стартував у грудні 2010, він був присвячений Камбоджі. Другий цикл з'явився в ефірі 3 вересня, він розповідає про Індію. Загалом на сьогодні вийшло уже 20 серій програми.

 

«Детектор медіа»


Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9107
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Анна
4394 дн. тому
Комаров-це унікальне обличчя на нашому ТБ!! молодчинка!!!
макс
4394 дн. тому
Красавчик!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду