«1+1» запустить «Світ навиворіт-3» про Африку

14 Грудня 2011
14802
14 Грудня 2011
15:33

«1+1» запустить «Світ навиворіт-3» про Африку

14802
«1+1» запустить «Світ навиворіт-3» про Африку

Канал «1+1» запустить третій сезон проекту подорожей «Світ навиворіт». Зйомки розпочнуться 24 грудня, вони проходитимуть в Африці, повідомляє прес-служба телеканалу.

 

«Світ навиворіт» - програма про подорожі нетуристичними куточками планети. Ведучий, український журналіст та фотограф Дмитро Комаров, знайомиться з рідкісними традиціями та ритуалами країн.

 

Перший сезон проекту стартував у грудні 2010, він був присвячений Камбоджі. Другий цикл з'явився в ефірі 3 вересня, він розповідає про Індію. Загалом на сьогодні вийшло уже 20 серій програми.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14802
Теги:
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
лана
4535 дн. тому
ткачик делает правильные ставки, это одна из лучших программ плюсов
ofelia
4536 дн. тому
Если честно, я не помню, когда первый раз увидела программу "Мир наизнанку", просто удивило то, что пропущенную серию я обязательно смотрю в интернете! Сплошной позитив и такой добрый юмор!:)...
Коллега
4536 дн. тому
Да! И выпуск в эту субботу был просто великолепен!!! Спасибо Диме и Плюсам!
Алла
4536 дн. тому
Таки так, изучайте рейтинги внимательнее! Дмитрий, удачи вам и вашей команде, великолепная передача, так держать!!!
africa
4536 дн. тому
Зависть - плохое чувство. Программа познавательная и увлекательная, ведущий - очаровательный. Рада, что будет продолжение!
Таки так!
4536 дн. тому
Що за феномен такий ця програма? Ні рейтингу, ні якоїсь головної ідеї. Ведучий скучний до тошноти, історії нецікаві, висосані фіг знати з чого, країни абсолютно нецікаві і повний нуль драматургії. Тим не менше програму продовжують на 3 сезон... не має слів! В чому фішка?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду