У Солом’янському районі невідомий поранив оператора СТБ

19 Квітня 2012
7043
19 Квітня 2012
12:00

У Солом’янському районі невідомий поранив оператора СТБ

7043
У Солом’янському районі невідомий поранив оператора СТБ

Під час конфлікту з невідомим постраждав  оператор однієї з телекомпаній. Про це йдеться у повідомленні відділу зв'язків із громадськістю ГУМВС України в місті Києві.

 

18 квітня до  чергової частини Солом'янського РУ ГУМВС надійшло повідомлення від лікаря швидкої допомоги  про те, що на вул. Василенка він надавав медичну допомогу 38-річному мешканцю столиці. Після цього  постраждалого з колото-різаним пораненням було госпіталізовано до лікарні.

 

«Місце пригоди було ретельно оглянуто слідчо-оперативними групами Головного та районного управлінь міліції. На розшук підозрюваного орієнтовано особовий склад патрульних нарядів. Наразі встановлено, що конфлікт потерпілого з невідомим виник раптово», - йдеться у повідомленні міліції. Як повідомляється, за словами родичів, потерпілий є оператором однієї з провідних телекомпаній України, однак документів, що підтверджують належність до ЗМІ, чоловік при собі не мав.

 

За інформації джерел «Детектор медіа», оператор працює на каналі СТБ.

 

За фактом завдання тілесних ушкоджень порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України.

 

 Також міліція просить можливих свідків цієї пригоди звернутися до Солом'янського райуправління міліції і  допомогти в розшуку підозрюваного.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7043
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду