Делегація НСЖУ відвідала Молдову

12 Квітня 2012
4272
12 Квітня 2012
13:39

Делегація НСЖУ відвідала Молдову

4272
Делегація НСЖУ відвідала Молдову

9-11 квітня делегація Національної спілки журналістів України на чолі із секретарем НСЖУ Олегом Наливайком перебувала з робочим візитом у Республіці Молдова. Про це повідомляє УНІАН.

 

Делегація зустрілася з прем'єр-міністром Молдови Володимиром Філатом, головою парламенту Маріаном Лупу, керівниками парламентських фракцій, з представниками ЗМІ Молдови, українською діаспорою, побувала на виробничих підприємствах.

 

У Тирасполі делегація провела зустріч з керівником Придністровської Молдавської Республіки Євгеном Шевчуком та главою зовнішньополітичного відомства Ніною Штанські.

 

Як відзначив глава парламенту Молдови Маріан Лупу: «Дружнім, доброзичливим взаєминам між нашими країнами немає альтернативи. Останнім часом вони дуже інтенсифікувались, як у політичній так і в економічній площинах, вирішено ряд давніх проблем. І при цьому дуже важлива роль ЗМІ наших країн у розбудові інформаційних мостів між народами».

 

Зі свого боку Олег Наливайко відзначив, що розвиток прямих мас-медійних контактів між країнами-сусідами є одним з пріоритетів міжнародної діяльності Спілки і саме тому у складі делегації представники видань з більшості регіонів України, що дозволить налагодити спілкування між редакціями, журналістами, читачами.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4272
Читайте також
24.04.2012 08:28
Валентина Самченко, «Україна молода»
14 129
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Шурин
4405 дн. тому
Хто заважає будь-кому з укр.журналістів поїхати в Молдову? Або зайти в інтернет, знайти там контакти молдовського видання і подружитися, якщо треба, з колегами. ні, вони тут влаштували "дипломатію" - для чого? Це смішно. Це просто освоєння бабок. Коли в Молдові горів парламент, туди поїхала купа українських журналістів, і для цього їм не потрібен був посередник Наливайко з НСЖУ
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду