У «Волі» кажуть, що не порушують законів

11 Квітня 2012
5353
11 Квітня 2012
12:33

У «Волі» кажуть, що не порушують законів

5353
У «Волі» кажуть, що не порушують законів

У компанії «Воля» вважають, що не порушують ні закону «Про захист персональних даних», ні будь-якого іншого закону, продаючи інформацію про своїх клієнтів-боржників колекторським компаніям. Про це заявив президент компанії «Воля» Сергій Бойко, відповідаючи на питання про те, чи багато судових позовів отримала компанія в 2012 році і скільки грошей довелося заплатити за цими позовами через порушення законів, повідомляє finance.ua.

 

«Компанія за свою десятирічну історію не порушувала жодного закону. Саме тому ми вистояли, незважаючи на всі ретроспективні незгоди, в тому числі і наміри з боку влади і регулюючих органів. Ми ніколи не порушуємо закон. І саме тому, я вважаю, у нас немає жодного позову і немає ніяких сум грошей, які ми заплатили б комусь за звинуваченням нас у порушенні законів», - зазначив Бойко.

 

Як нагадує finance.ua, у вересні минулого року з'явилася інформація, що компанія «Воля» ввела штрафні санкції, які застосовуються до абонентів компанії, на чиїх рахунках утворюється від'ємне сальдо. «Вилученням» штрафів займається колекторська компанія «Укрфінанси». Багато боржників компанії «Воля» зіткнулися з тим, що їхні борги були передані «Укрфінансам», хоча «Воля» є постачальником послуг і не може передавати свої права іншій особі. Боржники також скаржаться на психологічний тиск з боку «Укрфінансів».

 

Раніше керівник відділу PR компанії «Воля» Аліна Сігда пояснювала, що борги за договорами з неабонентами, за якими послуги відключені більше трьох місяців, продаються фінансовим фірмам, що спеціалізуються на роботі з такими боргами. Компанія, за її словами, не має можливості впливати на подальші дії і методи роботи колекторів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5353
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду