ТНТ заплатив за Comedy Club Production $250 млн

10 Квітня 2012
10062
10 Квітня 2012
12:48

ТНТ заплатив за Comedy Club Production $250 млн

10062
Та сплатить ще $90 млн протягом наступних трьох років залежно від рейтингу програм продакшну
ТНТ заплатив за Comedy Club Production $250 млн

Телеканал ТНТ (холдинг «Газпром-Медіа») сплатив за купівлю продюсерського центру Comedy Club Production 7,5 млрд рублів ($250 млн). Про це йдеться у звіті «Газпромбанку» за 2011 рік, повідомляє Lenta.ru з посиланням на «Інтерфакс».

 

Як уже писала «Детектор медіа», ТНТ придбав контрольний пакет акцій Comedy Club Production (75% мінус одна акція)у грудні минулого року. Сума угоди не розголошувалася. За умовами договору, Comedy Club Production і ключові продюсери мають довгострокові зобов'язання перед каналом щодо виробництва «рейтингових програм, серіалів і шоу». Тоді на телеканалі повідомляли, щ остаточна сума угоди залежить від «виконання Comedy Club Production взятих на себе зобов'язань».

 

У звіті «Газпромбанку» мова йде про те, що загальна сума угоди склала 10,2 млрд рублів ($340 млн). Компанія вже сплатила 7,5 млрд рублів ($250 млн), а решта 2,7 млрд рублів ($90 млн) може бути виплачена впродовж трьох років залежно від рейтингу програм, вироблених Сomedy Club Production.

 

Таким чином, повна вартість бізнесу продакшну становить 13,6 млрд рублів ($460 млн).

 

Нагадаємо, окрім ТНТ, серед активів холдингу «Газпром-Медіа» такі телеканали, як НТВ, «НТВ Плюс», а також радіостанції «Эхо Москвы», Relax FM, Next FM і «Сити-FM». Раніше, як писав «Коммерсантъ», «Газпром-медіа» розглядав можливість запуску нової радіостанції на частоті «Первого популярного радио», керівниками якої мали бути телеканал ТНТ і Comedy Club Production.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10062
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду