«Газпром» запускає радіостанцію на базі ТНТ і Comedy Club

25 Грудня 2011
9523
25 Грудня 2011
11:32

«Газпром» запускає радіостанцію на базі ТНТ і Comedy Club

9523
«Газпром» запускає радіостанцію на базі ТНТ і Comedy Club
У Росії холдинг «Газпром-медіа» розглядає можливість запуску нової радіостанції на частоті «Первого популярного радио», повідомляє російський «Коммерсантъ».

Очікується, що керівниками проекту будуть телеканал ТНТ (входить до «Газпром-медіа») і Comedy Club Production. Цю інформацію «Коммерсанту» підтвердили генеральний продюсер Comedy Club Production Артур Джанібекян і начальник управління з розвитку «Газпром-медіа» Ірина Зенкова.

У цьому випадку основне наповнення ефіру складатиме розважальний контент, у тому числі, виробництва Comedy Club Production. Прикладом такого проекту на російському ринку є «Юмор FM», що належить холдингу «Профмедіа». Основними слухачами цієї радіостанції, що майже не транслює музику, є молодь 12-19 років та чоловіки 30-59 років. 

«Газпрому-медіа» належать п'ять радіостанцій - «Эхо Москвы», «Сіті FM», Relax FM, «Детское радио» та «Первое популярное радио». Остання, як зазначає «Коммерсантъ», вже кілька місяці працює у технічному режимі, транслючи лише музику, і відзначається найнижчими показниками. За даними TNS, щоденна аудиторія «Первого популярного радио» становить 109,9 тис. осіб старших 12-ти рорів, тоді як у «Детского радио» - 243,7 тис., а у «Эха Москвы» - 899,7 тис. 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9523
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду