Мінкульт дав Поплавському 5 млн грн бюджетних коштів на дитячий телеконкурс «Крок до зірок»

5 Квітня 2012
10947
5 Квітня 2012
15:19

Мінкульт дав Поплавському 5 млн грн бюджетних коштів на дитячий телеконкурс «Крок до зірок»

10947
Конкурс транслює Перший національний
Мінкульт дав Поплавському 5 млн грн бюджетних коштів на дитячий телеконкурс «Крок до зірок»

Міністерство культури України 29 березня уклало угоду з Міжнародним благодійним фондом «Обдаровані діти України» на проведення Всеукраїнського телевізійного вокально-хореографічного дитячого конкурсу «Крок до зірок». Вартість угоди склала 5 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», пише сайт «Наші гроші».

 

Проект «Крок до зірок» за участю дітей віком від 5 до 14 років транслюється на державному Першому національному телеканалі.

 

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника», оскільки авторські права на телепроект належать благодійному фонду з 2006 року. Кошти виділено з державного бюджету.

 

Директором та засновником БФ «Обдаровані діти України» є ректор Київського національного університету культури й мистецтв Михайло Поплавський.

 

Державний бюджет раніше також фінансував фестиваль пана Поплавського. Однак у 2009 році за даними міністра культури Василя Вовкуна було знято окремий рядок по фінансуванню «Кроку до зірок».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10947
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду