«MTV Україна» запустить нові заставки (ВІДЕО)

30 Березня 2012
3997
30 Березня 2012
13:53

«MTV Україна» запустить нові заставки (ВІДЕО)

3997
«MTV Україна» запустить нові заставки (ВІДЕО)

1 квітня телеканал «MTV Україна» запускає нові графічні заставки. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Ці заставки на замовлення MTV Networks розробила міланська креативна студія MTV World Design Studio (MTV WDS) на чолі з арт-директором Роберто Багатті (Roberto Bagatti).

 

В ефірі з'являться три різні за стилем ролики.

 

За інформацією каналу, заставка Party Animal - це «динамічна та запальна заставка» про молодих людей, які «готові відриватись на повну та здатні «вибухнути» від власних емоцій».

 

 

 

 

Заставка Chameleon, виконана в стилі 3D-анімації, розповідає про життя молодого хлопця. «Він розривається між найрізноманітнішими частинами свого життя - домом, навчальним закладом, роботою, своїми захопленнями і звичайно ж, дівчатами», - йдеться у повідомленні каналу.

 

 

 

 

Ще одна анімаційна заставка Group Hug розповідає про «справжні почуття», які роблять світ яскравішим.

 

 

 

 

MTV WDS виробляє промоматеріали для MTV Networks з 2008 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3997
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду