За фактом хуліганства проти керівників харківських каналів порушили кримінальну справу

29 Березня 2012
5646
29 Березня 2012
14:07

За фактом хуліганства проти керівників харківських каналів порушили кримінальну справу

5646
За фактом хуліганства проти керівників харківських каналів порушили кримінальну справу

29 березня органи прокуратури Харківської області порушили кримінальну справу за фактами хуліганських дій стосовно керівників двох харківських телеканалів - Олени Баранник (А/ТВК) та Ірини Рубашко («Фора»). Про це йдеться на сайті прокуратури Харківської області.

 

Справу порушено за ознаками злочинів, передбачених ч.1 ст.296 КК України (хуліганство).

 

Дослідчими перевірками, проведеними органами міліції, встановлено, що протягом поточного року невідомі особи вчиняли неправомірні дії, спрямовані на залякування керівників цих телеканалів.

 

З метою забезпечення об'єктивного та повного з'ясування обставин події, кримінальні справи прийняті до провадження слідчим відділом Харківського міського управління ГУМВС України в області.

 

Хід розслідування справ перебуває на контролі прокуратури Харківської області.

 

Нагадаємо, йдеться про залякування генерального директора телекомпанії «Фора» Ірини Рубашко, яка 23 березня побачила на клямці дверей тамбура сорочку заляпану кров'ю, та випадок 21 березня, коли невідомі залили майданчик кров'ю перед квартирою директора телеканалу А/ТВК Олени Баранник. Обидві жінки вважають, що такі дії зумовлені їх пофесійною діяльністю.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5646
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
bvn
4414 дн. тому
заголовок написан по-идиотски. складывается впечателение, что хулиганили руководители телеканалов и против них "порушили справу"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду