У Княжицького говоритимуть про документальні фільми «Шахта №8» та «Ходорковський»

29 Березня 2012
5873
29 Березня 2012
11:41

У Княжицького говоритимуть про документальні фільми «Шахта №8» та «Ходорковський»

5873
У Княжицького говоритимуть про документальні фільми «Шахта №8» та «Ходорковський»

29 березня в програмі «Вечір з Миколою Княжицьким» на телеканалі ТВі обговорять, чому в Україні заборонили до показу документальний фільм «Шахта №8». Такою буде одна з тем, повідомляє прес-служба каналу.

 

Ведучий поспілкується цього вечора з гостями на такі теми:

 

- Чи втратила Україна свій шанс на євроінтеграцію? Як у ПАРЄ та Венеціанській комісії оцінюють українське правосуддя та зміни до законодавства? Про це - екс-міністр юстиції, голова Комісії із зміцнення демократії та утвердження верховенства права Сергій Головатий.

 

- Як захиститися від свавілля чиновників? Як протистояти беззаконню влади? Як стати повноправним громадянином своєї країни? Про це - голова громадського об'єднання «Правовий простір», юрист Римма Білоцерківська.

 

- Чому в Україні заборонили до показу документальний фільм «Шахта №8»? Чим живуть неповнолітні працівники нелегальних копанок на Донбасі? Про це - естонська режисерка Маріанна Каат та головні герої стрічки Юрій Сіканов та Дмитро Оприщенко.

 

- Член редакційної ради ТВі, журналіст Мартін Войцеховський відкриває нову рубрику «Київ-Варшава-Європа». Гостями студії ТВі у Варшаві стануть екс-заступник міністра закордонних справ Польщі Кшиштоф Становскі та міжнародний оглядач видання «Речпосполіта» Тетяна Серветник.

 

- Як презентували в Україні документальний фільм «Ходорковський»? Чи є у нас політичні в'язні, доля яких може стати основою сценарію нового кіно-шедевру. Про це - режисер Кирил Туши та продюсер Сімона Бауманн.

 

«Вечір з Миколою Княжицьким» виходить о 21.00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5873
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду