«Шури-амури» взяли частку, вищу за середню

28 Березня 2012
6165
28 Березня 2012
18:29

«Шури-амури» взяли частку, вищу за середню

6165
«Шури-амури» взяли частку, вищу за середню

Перші два випуски дейтинг-шоу «Шури-амури» з ведучою Анастасією Касіловою на Новому каналі в середньому взяли рейтинг 4,55%, частку 12,37% за комерційною аудиторією каналу (14-49, вибірка «50 тис.+»). Тут і далі наведено попередні дані overnight компанії GfK Ukraine.

 

За вибіркою «Вся Україна» середні показники проекту значно нижчі - рейтинг 2,74%, частка 7,73%.

 

При цьому показники першого випуску шоу були суттєво вищими за другий: зокрема, за комерційною аудиторією 14-49, «50 тис.+» частка випуску 20 березня становила 15,77%, а 27 березня - 9,75%.

 

Утім, «Шури-мури» перевищили середню частку каналу: минулого тижня (19-25 березня) Новий мав частку 7,28% за «50 тис.+» та 6,63% за «Всією Україною».

 

Нагадаємо, у шоу близькі люди героя чи героїні обирають для них пару. Вони проводять кастинг претендентів, за результатом якого обирається трійка учасників, які йдуть з ним/нею на побачення.

 

Розрахунок показників здійснений для населення віком 14-49, вибірки «Вся Україна», «50 тис.+». Дані надані компанією Gfk Ukraine та ІТК. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6165
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду