На Новому буде дейтинг-шоу з Касіловою

5 Березня 2012
8594
5 Березня 2012
18:38

На Новому буде дейтинг-шоу з Касіловою

8594
На Новому буде дейтинг-шоу з Касіловою

Новий канал запускає дейтинг-шоу «Шури-амури». Проект вестиме Анастасія Касілова, яка раніше вела програму «Ексклюзив». Про це пише сайт «Медіаняня».

 

Планується, що «Шури-амури» з'явиться в ефірі наступного тижня. Тривалість випуску - 45 хвилин. За словами продюсера проекту Андрія Савенка, у проекті близькі люди героя чи героїні обиратимуть для них пару.

 

«На практиці це виглядатиме наступним чином: у нас буде сайт, де зможе зареєструватися кожен охочий. Розміщуючи анкету, він тим самим декларує, що шукає собі пару. Відвідувачі сайту, зацікавившись людиною, створюють свою анкету, позначаючи, з ким вони хочуть познайомитися», - розповів пан Савенко.

 

За його словами «роль першої скрипки» матимуть друзі героя. Вони проводитимуть кастинг претендентів, за результатом якого буде обрана трійка учасників, які підуть з ним/нею на побачення: «За побаченнями в режимі онлайн спостерігають друзі, які й виберуть з трьох одного претендента. Головний герой повинен сам вирішити, чи полетить він з людиною, яку вибрали для нього, в романтичну мандрівку чи не полетить».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8594
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду