Новий переніс «Стороннім В» на суботу

27 Березня 2012
4324
27 Березня 2012
17:21

Новий переніс «Стороннім В» на суботу

4324
Новий переніс «Стороннім В» на суботу

Програма «Стороннім В» на Новому каналі відтепер виходитиме лише в суботу о 12:05. Цю інформацію підтвердили в прес-службі каналу. Причини змін у сітці не називаються.

 

Раніше проект транслювався щочетверга о 21:40, а по суботах виходили повтори випусків. Однак у суботу «Стороннім В» мав вищі показники.

 

За комерційною аудиторією каналу 14-49, «50 тис.+» у середньому випуски по четвергах мали рейтинг 1,41% та частку 3,64%, а по суботах - рейтинг 1,15% та частку 8,33%.

 

Тепер замість «Стороннім В» о 21:40 у четвер виходитиме реаліті «Кухня на двох».

 

Нагадаємо, «Стороннім В» - проект схожий на «Ревізора» з Ольгою Фреймут, у якому ведучий і журналісти інспектують різні державні органи влади. Тобто, якщо помічають проблеми на вулиці чи в будинках, приходять з ними, наприклад, до ЖЕКу і намагаються їх вирішити. Веде проект Антон Середа.

 

Розрахунок показників здійснений для населення віком 14-49, вибірки «Вся Україна», «50 тис.+». Дані надані компанією Gfk Ukraine та ІТК. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4324
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду