Головою Херсонської обласної організації НСЖУ переобрано Валерія Долину

26 Березня 2012
5473
26 Березня 2012
13:00

Головою Херсонської обласної організації НСЖУ переобрано Валерія Долину

5473
Спілка залучатиме до своїх лав журналістів інтернет-видань
Головою Херсонської обласної організації НСЖУ переобрано Валерія Долину

Головою Херсонської обласної організації Національної спілки журналістів України переобрано Валерія Долину. Таке рішення було ухвалено 22 березня на черговій звітно-виборчій конференції організації, повідомляють «Херсонські вісті».

 

Конференція зібрала близько 90 представників журналістських колективів області. Валерій Долина поінформував делегатів про виконану роботу в період між конференціями (за п'ять років), про поточну ситуацію та завдання на перспективу.

 

Делегат конференції Володимир Мостовий запропонував обов'язково залучити до Спілки журналістів інтернет-видання, роль яких в інтернет-просторі зростає.

 

За його словами, нещодавня конфліктна ситуація в Херсонській міській раді, пов'язана з недопуском журналіста на засідання тендерної комісії, є продовженням черги інформаційних приводів для термінового розгляду цього питання. «Я вважаю, що наше суспільство в таких випадках повинно підтримувати журналістів. Адже завтра в такій ситуації може опинитися кожен з нас», - відзначив пан Мостовий.

 

Його підтримали директор радіо «Софія» Олександр Мироненко і редактор газети «Дачник» Олександр Голобородько, які зазначили, що в нинішньому складі Спілки обов'язково повинні бути присутніми і журналісти інтернет-видань.

 

Делегати прийняли рішення про залучення до Спілки редакторів і журналістів херсонських електронних видань, з обов'язковим представництвом їх у правлінні Херсонської обласної організації НСЖУ.

 

Крім того, Володимир Мостовий вніс на розгляд делегатів пропозицію про внесення до правління кандидатури засновника і редактора сайту «Політична Херсонщина» Дементія Білого як представника і захисника інтересів інтернет-журналістів у Спілці. Переобраний голова організації Валерій Долина пообіцяв позитивно розглянути цю пропозицію найближчим часом, поспілкувавшись з Дементієм Білим.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5473
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
EURONEWS
4422 дн. тому
ПИПЕЦ. ПРИ ЛЮБОЙ ВЛАСТИ 12 ЛЕТ НА ПЛАВУ В ХДТРК,,,ЭТО СКОЛЬКО ЖЕ ТАМ ОТКАТОВ БЫЛО В КИЕВ???!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду