detector.media
26.03.2012 13:00
Головою Херсонської обласної організації НСЖУ переобрано Валерія Долину
Спілка залучатиме до своїх лав журналістів інтернет-видань

Головою Херсонської обласної організації Національної спілки журналістів України переобрано Валерія Долину. Таке рішення було ухвалено 22 березня на черговій звітно-виборчій конференції організації, повідомляють «Херсонські вісті».

 

Конференція зібрала близько 90 представників журналістських колективів області. Валерій Долина поінформував делегатів про виконану роботу в період між конференціями (за п'ять років), про поточну ситуацію та завдання на перспективу.

 

Делегат конференції Володимир Мостовий запропонував обов'язково залучити до Спілки журналістів інтернет-видання, роль яких в інтернет-просторі зростає.

 

За його словами, нещодавня конфліктна ситуація в Херсонській міській раді, пов'язана з недопуском журналіста на засідання тендерної комісії, є продовженням черги інформаційних приводів для термінового розгляду цього питання. «Я вважаю, що наше суспільство в таких випадках повинно підтримувати журналістів. Адже завтра в такій ситуації може опинитися кожен з нас», - відзначив пан Мостовий.

 

Його підтримали директор радіо «Софія» Олександр Мироненко і редактор газети «Дачник» Олександр Голобородько, які зазначили, що в нинішньому складі Спілки обов'язково повинні бути присутніми і журналісти інтернет-видань.

 

Делегати прийняли рішення про залучення до Спілки редакторів і журналістів херсонських електронних видань, з обов'язковим представництвом їх у правлінні Херсонської обласної організації НСЖУ.

 

Крім того, Володимир Мостовий вніс на розгляд делегатів пропозицію про внесення до правління кандидатури засновника і редактора сайту «Політична Херсонщина» Дементія Білого як представника і захисника інтересів інтернет-журналістів у Спілці. Переобраний голова організації Валерій Долина пообіцяв позитивно розглянути цю пропозицію найближчим часом, поспілкувавшись з Дементієм Білим.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY