М1 знову знімає «TVій формат»

26 Березня 2012
9086
26 Березня 2012
12:32

М1 знову знімає «TVій формат»

9086
Нові випуски виходитимуть з кінця квітня
М1 знову знімає «TVій формат»

Після трирічної перерви програма «TVій формат» повертається в ефір телеканалу М1. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

За словами генерального директора М1 Валентина Коваля, проект «TVій формат» продовжить створювати «неофіційну антологію української музики».

 

«Цей проект завжди був одним з ключових на М1, адже саме тут протягом кількох років виконавці мали змогу презентувати свої нові програми публіці. За багаторічну історію існування проекту "tvій формат" у зйомках взяли участь більшість відомих українських музикантів, а також виконавці з Росії, Білорусі, Молдови, країн Європи», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Як зазначається нова студія М1 для програми «TVій формат» оснащена новітньою технікою, яка надає можливість створити якісне концертне відео. «До того ж запис програми відбувається у форматі HD. Для українського телебачення це унікальна технологія, яка тільки починає розвиватися», - йдеться у повідомленні.

 

Першими учасниками оновленої програми «TVій формат» стали гурти ТІК, Pianobоy і дует Потапа і Насті.

 

Планується, що програма регулярно виходитиме на М1 щотижня. Перший випуск з'явиться в ефірі наприкінці квітня.

 

Нагадаємо, що з 24 серпня 2011 М1 показував ретроспективу проекту «TVій формат», що виходив на каналі з 2002-го протягом кількох років. А під Новий рік вийшов спецвипуск проекту.

 

Гендиректор канал Валентин Коваль розповідав «Детектор медіа», що М1 планує знімати нові випуски «TVого формату» з 2012 року.

 

Нагадаємо, у 2003 програма «TVій формат» стала переможцем телевізійної премії «Телетріумф» у категорії «Музика на телебаченні», а у 2004 - у категорії «Рзважальна програма».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9086
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Володимир
4415 дн. тому
Деякі неточності у статті. Ретроспектива була в певний момент зупинена. на скільки памятаю показали десь 50 випусків лише Спецвипуск не показували а тільки концерт Брюсель
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду