detector.media
26.03.2012 12:32
М1 знову знімає «TVій формат»
Нові випуски виходитимуть з кінця квітня

Після трирічної перерви програма «TVій формат» повертається в ефір телеканалу М1. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

За словами генерального директора М1 Валентина Коваля, проект «TVій формат» продовжить створювати «неофіційну антологію української музики».

 

«Цей проект завжди був одним з ключових на М1, адже саме тут протягом кількох років виконавці мали змогу презентувати свої нові програми публіці. За багаторічну історію існування проекту "tvій формат" у зйомках взяли участь більшість відомих українських музикантів, а також виконавці з Росії, Білорусі, Молдови, країн Європи», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Як зазначається нова студія М1 для програми «TVій формат» оснащена новітньою технікою, яка надає можливість створити якісне концертне відео. «До того ж запис програми відбувається у форматі HD. Для українського телебачення це унікальна технологія, яка тільки починає розвиватися», - йдеться у повідомленні.

 

Першими учасниками оновленої програми «TVій формат» стали гурти ТІК, Pianobоy і дует Потапа і Насті.

 

Планується, що програма регулярно виходитиме на М1 щотижня. Перший випуск з'явиться в ефірі наприкінці квітня.

 

Нагадаємо, що з 24 серпня 2011 М1 показував ретроспективу проекту «TVій формат», що виходив на каналі з 2002-го протягом кількох років. А під Новий рік вийшов спецвипуск проекту.

 

Гендиректор канал Валентин Коваль розповідав «Детектор медіа», що М1 планує знімати нові випуски «TVого формату» з 2012 року.

 

Нагадаємо, у 2003 програма «TVій формат» стала переможцем телевізійної премії «Телетріумф» у категорії «Музика на телебаченні», а у 2004 - у категорії «Рзважальна програма».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY