«MTV Україна» запускає проект власного виробництва Open Space

23 Березня 2012
7246
23 Березня 2012
14:13

«MTV Україна» запускає проект власного виробництва Open Space

7246
«MTV Україна» запускає проект власного виробництва Open Space

25 березня на телеканалі «MTV Україна» стартує нове шоу власного виробництва - Open Space з «Nescafe 3 в 1».

 

Ведучі проекту - Ira Champion, Нікіта Добринін та Артур Яворські. Щотижня вони зустрічатимуться з українськими, російськими та зарубіжними зірками та говоритимуть про новини шоу-бізнесу.

 

«У кожному випуску Ira Champion, Нікіта Добринін та Артур Яворські за чашкою кави у барі MTV знайомитимуть глядачів із найцікавішими подробицями з біографії гостей програми, покажуть зіркам, що про них думають їхні шанувальники та колеги, а також дізнаються ексклюзивні подробиці особистого життя героїв. У лаунж-зоні Open Space кожна зірка відповідатиме на провокаційні запитання глядачів, проходитиме тести, братиме участь в експериментах, демонструватиме улюблений одяг та розповідатиме про свій автопарк» - йдеться у повідомленні.

 

У програмі Open Space передбачаються зйомки зі знімальних майданчиків кліпів і фотосесій для відомих глянцевих видань. Крім того, у студії «MTV Україна» зіркові гості влаштовуватимуть концерти.

 

Перший випуск Open Space - із лідером гурту «Мачете» та сольного проекту TOKiO Ярославом Малим.

 

Проект виходитиме щонеділі о 18:30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7246
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду