ТАВР перезапускає «Мелодію», тому що потребував такого бренду

22 Березня 2012
6145
22 Березня 2012
19:33

ТАВР перезапускає «Мелодію», тому що потребував такого бренду

6145
ТАВР перезапускає «Мелодію», тому що потребував такого бренду

Перезапуск всеукраїнської радіомережі «Мелодія» в рамках радіогрупи «ТАВР-медіа» був стратегічним план групи. Про це йдеться в коментарі голови правління «ТАВР-медіа» Ігоря Чернишова, наданому «Детектор медіа» піар-відділом ТАВРа.

 

Як писала «Детектор медіа», радіо «Мелодія» відновлює мовлення на частотах ТРК «Радіо Кохання», що раніше мовила з позивним «Радіо Дача».

 

«Ми прекрасно усвідомлюємо, що "Мелодія" як формат і як радіопродукт має великі перспективи в Україні, це відомий, добре впізнаваний бренд. Саме тому ми від початку були налаштовані на те, що склад радіогрупи "ТАВР-медіа" повинна доповнити саме ця станція», - каже пан Чернишов.

 

За його інформацією, деякий час пішов на те, щоб залагодити юридичні питання, тому з моменту придбання радіомережі «Дача» до переформатування її на «Мелодію» минув час. Він уточнив, що «Мелодія» вийде в ефір протягом місяця від моменту переоформлення ліцензії ТРК «Радіо Кохання» (це сталося 21 березня).

 

Відновлене ТАВРом радіо «Мелодія» вийде в ефір під слоганом «Все найкраще повертається!».

 

Керівництво ТАВРа називає три основні причини, з яких було прийнято рішення на користь радіо «Мелодія». «По-перше, у складі радіо групи "ТАВР-медіа" якраз бракувало саме такого бренду, який би обслуговував дорослу самодостатню аудиторію, а "Мелодія" як найкраще відповідає саме цьому статусу. І на сьогоднішній день група "ТАВР-медіа" володіє всіма ресурсами, які обслуговують інтереси всіх вікових і соціальних груп радіослухачів, які існують в Україні», - йдеться в повідомленні піар-відділу.

 

Друга причина - це популярність радіомережі «Мелодія», що підтверджують сотні тисяч листів, які прийшли на адресу редакції та на сайт радіостанції після припинення мовлення.

 

«І по-третє, "ТАВР-медіа" надає перевагу роботі з власними брендами і, як відомо, в групі немає жодного ретранслятора. Всі станції, які входять до складу "ТАВР-медіа", а це "Хіт-ФМ", "Русское радио", Kiss FM, "Радіо Рокс" є власним продуктом, створеним на території України для українського слухача і заточеними під українського рекламодавця», - заявляють у радіохолдингу.

 

За словами Ігоря Чернишова, ТАВР бачить перспективу розвитку формату радіо «Мелодія» та впевнений у його лідерстві у своїй цільовій аудиторії.

 

Як писала «Детектор медіа», 21 березня ТРК «Радіо Кохання», що входить до радіохолдингу «ТАВР Медіа» («Русское радио - Украина», «Хіт ФМ», Kiss FM, «Радіо Рокс»), змінило в ліцензіях позивний «Дача» на позивний «Мелодія».

 

Радіогрупа ТАВР придбала радіомережу «Дача» в холдингу Андрія Деркача (телеканал і радіо «Ера», «Киевский телеграф», «Версии») у вересні 2011 року. Директором «Дачі» ТАВР призначив Соню Сотник.

 

Радіомережа «Мелодія» припинила існування восени 2011 року. Тоді, після втрати основних частот, які наприкінці 2010 року дісталися на конкурсі новому «Суперрадіо» (компанія «Новий обрій»), залишки мережі «Мелодії» були об'єднані з мережею «Перець ФМ», що, як і «Мелодія», входить до складу «Першої української радіогрупи».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6145
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
я
4425 дн. тому
поздоровляю!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду