«Обозреватель» запустив інформаційну мережу MyObozrevatel

20 Березня 2012
7745
20 Березня 2012
18:00

«Обозреватель» запустив інформаційну мережу MyObozrevatel

7745
«Обозреватель» запустив інформаційну мережу MyObozrevatel

Інформаційний ресурс «Обозреватель» запускає інформаційну мережу громадянської журналістики MyObozrevatel. Про це повідомляє редакція видання.

 

Платформа MyObozrevatel дає можливість користувачам після реєстрації залишати на сайті власні новини і статті разом з фото, в перспективі - з відео, а також самостійно вести блоги на «Обозревателе». Кращі авторські матеріали, надіслані користувачами, після модерації будуть публікуватися на сайті «Обозреватель».

 

Таким чином, «Обозреватель» створює майданчик для user-generated content (матеріалів, створених користувачами).

 

«Новий проект дозволяє читачам не тільки оперативно отримувати інформацію на сайті, але й самостійно формувати інформаційну картину дня. У вас є унікальна можливість зробити сайт таким, яким саме ви хочете його бачити», - йдеться у повідомленні.

 

Платформа MyObozrevatel також доступна в IPhone-версії «Обозревателя».

 

Як зазначається, в інформаційній мережі MyObozrevatel передбачена гнучка система винагороди. Так, користувач, що надсилає більше трьох актуальних матеріалів на тиждень, автоматично братиме участь у розіграші призів від «Обозревателя».

 

«Запуск нового проекту став черговим кроком інтернет-видання "Обозреватель" у вдосконаленні інтерфейсу й оптимізації ергономічних критеріїв сайту», - йдеться у повідомленні.

 

Подібні платформи громадянської журналістики є в інтернет-ресурсів «Корреспондент.net» («Мой корр»), «Українська правда» («Народна правда»)

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7745
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду