detector.media
20.03.2012 18:00
«Обозреватель» запустив інформаційну мережу MyObozrevatel

Інформаційний ресурс «Обозреватель» запускає інформаційну мережу громадянської журналістики MyObozrevatel. Про це повідомляє редакція видання.

 

Платформа MyObozrevatel дає можливість користувачам після реєстрації залишати на сайті власні новини і статті разом з фото, в перспективі - з відео, а також самостійно вести блоги на «Обозревателе». Кращі авторські матеріали, надіслані користувачами, після модерації будуть публікуватися на сайті «Обозреватель».

 

Таким чином, «Обозреватель» створює майданчик для user-generated content (матеріалів, створених користувачами).

 

«Новий проект дозволяє читачам не тільки оперативно отримувати інформацію на сайті, але й самостійно формувати інформаційну картину дня. У вас є унікальна можливість зробити сайт таким, яким саме ви хочете його бачити», - йдеться у повідомленні.

 

Платформа MyObozrevatel також доступна в IPhone-версії «Обозревателя».

 

Як зазначається, в інформаційній мережі MyObozrevatel передбачена гнучка система винагороди. Так, користувач, що надсилає більше трьох актуальних матеріалів на тиждень, автоматично братиме участь у розіграші призів від «Обозревателя».

 

«Запуск нового проекту став черговим кроком інтернет-видання "Обозреватель" у вдосконаленні інтерфейсу й оптимізації ергономічних критеріїв сайту», - йдеться у повідомленні.

 

Подібні платформи громадянської журналістики є в інтернет-ресурсів «Корреспондент.net» («Мой корр»), «Українська правда» («Народна правда»)

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY