На сайті президента запустили розділ, присвячений міжвідомчій робочій групі зі свободи слова

14 Березня 2012
6400
14 Березня 2012
17:18

На сайті президента запустили розділ, присвячений міжвідомчій робочій групі зі свободи слова

6400
На сайті президента запустили розділ, присвячений міжвідомчій робочій групі зі свободи слова

12 березня на офіційному інтернет-представництві президента України почав працювати розділ, присвячений діяльності Міжвідомчої робочої групи з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів, створеної за розпорядженням президента України в межах програми «Відкрита розмова». Про це повідомила прес-секретар президента України, керівник Міжвідомчої робочої групи Дарія Чепак.

 

Як зазначається, завдяки цьому розділу учасники «Відкритої розмови» можуть оперативно відстежувати та реагувати на конфлікти за участю представників ЗМІ. «Тепер ми маємо можливість детально звітувати перед громадськістю про результати своєї роботи. Завдяки діяльності міжвідомчого комітету з оперативного реагування на конфлікти за участю представників ЗМІ ми плануємо швидко та ефективно опрацьовувати усі звернення журналістів, які до нас надходять», - зазначила Дарія Чепак.

 

Згодом на сайті можна буде відстежувати розгляд кожного такого звернення та статус по кожній справі.

 

«Інтернет дає можливість для ЗМІ вільно та незаангажовано висловлювати свою точку зору щодо подій, які відбуваються у країні та світі. Ми працюватимемо над тим, щоб українські інтернет-медіа мали справжню свободу слова», - підкреслила прес-секретар президента.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6400
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду