Переможці «Шоу №1» планують зняти серіал

14 Березня 2012
6037
14 Березня 2012
12:46

Переможці «Шоу №1» планують зняти серіал

6037
Переможці «Шоу №1» планують зняти серіал

Учасники групи «Нереальні», які стали переможцями вокального шоу «Інтера» «Шоу №1», збираються зняти багатосерійний фільм про себе. Про це повідомляє Secret Service.

 

Як зазначили ТК у прес-службі «Інтера», наразі група «Нереальні» планує зняти тільки пілот стрічки.

 

Режисерами серіалу стануть продюсер групи Мігель і кліпмейкер Євген Тимохін.

 

За словами творців, сюжет серіалу, робоча назва якого The Incredibles, заснований на реальних подіях, які розповідають шанувальникам про історію існування та розвитку групи після її перемоги на «Шоу № 1».

 

Передбачається, що в багатосерійний фільм увійдуть не тільки сцени з виступами хлопців, їх репетиціями, але й кадри зустрічей із зірками в так званій «неформальній» обстановці.

 

Головними героями серіалу стануть самі учасники групи: Артем Забєлін, Артур Сошин, Макар Киливник, Віталій Мішевський, Артем Поліщук і Василь Нагірняк.

 

Нагадаємо, що група «Нереальні» є переможцем вокально-танцювального проекту «Шоу № 1» на телеканалі «Інтер». А в лютому 2012 року хлопці стали фіналістами національного відбору конкурсу «Євробачення 2012».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6037
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду