«Фольк-music» на Першому двічі перенесли через вибори в Росії і землетрус у Японії

13 Березня 2012
6977
13 Березня 2012
12:06

«Фольк-music» на Першому двічі перенесли через вибори в Росії і землетрус у Японії

6977
Програма й надалі залишатиметься в ефірі
«Фольк-music» на Першому двічі перенесли через вибори в Росії і землетрус у Японії

Кілька випусків програми «Фольк-music», що виходить на Першому національному, було перенесено у зв'язку зі змінами в сітці мовлення. Про це «Детектор медіа» повідомив генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф, коментуючи невихід проекту.

 

4 березня Перший національний замість «Фольк-music» показав спецпроект «Підсумків тижня» про вибори в Росії, а 11 березня до річниці руйнівного землетрусу та цунамі в Японії транслював фільм Андрія Пальчевського «Афтершок».

 

Святковий випуск програми «Фольк-music», присвячений 8 березня, вийшов 7 березня о 16.10.

 

«Програма "Фольк-music" обов'язково виходитиме й надалі», - сказав пан Бенкендорф. Зазвичай проект виходив щонеділі о 22.10.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6977
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду