Ведучий Бі-бі-сі заснув у прямому ефірі (+ВІДЕО)

10 Березня 2012
6015
10 Березня 2012
09:56

Ведучий Бі-бі-сі заснув у прямому ефірі (+ВІДЕО)

6015
Ведучий Бі-бі-сі заснув у прямому ефірі (+ВІДЕО)
 
50-річний ведучий Бі-бі-сі Саймон Маккой вийшов в ефір ранкових новин, дрімаючи у студії, повідомляє The Daily Telegraph.

За цією інформацією, він поклав голову і руки на стіл, доки камери сфокусувалися на його колегах у студії, що спілкувалися із черговим гостем програми. 
 
Коли оператор панорамував на пана Маккоя і співведучу новин Мартін Кроксолл, він підхопився і, «хоча й намагався заспокоїтися, виглядав приголомшеним та дивився на глядачів затуманеним поглядом».
 
 

Майже відразу подробиці інциденту були розтиражовані у Twitter. «Ніколи не спіть на робочому місці, особливо якщо ви ведучий новин», - нагадували користувачі. 

Це вже не перший інцидент із Саймоном Маккоєм «на робочому місці». У 2009-му він неочікувано вийшов в ефір, наслідуючи майстер-клас присутнього у студії фітнес-тренера, який демонстрував віджимання. А за місяць по тому під час огляду новин фондової біржі почав ляскати доленями по столу, чим здивував колег у студії. 
 
 


«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6015
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду