«Київ» запустив чотири проекти про столицю

7 Березня 2012
8058
7 Березня 2012
13:39

«Київ» запустив чотири проекти про столицю

8058
«Київ» запустив чотири проекти про столицю

Телеканал «Київ» з 6 березня запускає чотири нових проекти про столицю. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Прогулянки містом» та «Київські історії» розповідатимуть про історію міста та його визначних мешканців.

 

Як повідомляє прес-служба, у найближчих випусках «Київських історій»: спогади очевидців куренівської трагедії, історії шукачів скарбів древнього міста, розповіді про київський шпиталь, у якому працював Михайло Булгаков, та Кирилівську церкву.

 

У проекті «Прогулянки містом» ведуча-гід проводитиме екскурсію Києвом: де у Києві мавританський палац, «шоколадний» будиночок та рожевий замок, яку будівлю кияни називали Будинком керівника і чому, та в яке дзеркало треба подивитися закоханим, аби все життя бути разом.

 

Окрім цього на каналі вийде програма «Зроблено в Києві». «Ми розкажемо і покажемо "столичний" бренд. Все те, що створено у Києві: заводи Антонова та "Арсенал", фабрика "Сувенір", київський трамвай і навіть котлета по-київськи та київський торт. З усім цим асоціюється наша столиця. Нам є чим пишатися! І саме про це програма "Зроблено у Києві". Вже у найближчих ефірах: про Київський міський центр серця, "Київхліб", Київський цирк і Київський годинниковий завод», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Також канал покаже проект «Нова адреса», у якому герої програми шукатимуть собі житло чи офіс.

 

Програми виходитимуть у будні о 21:25 з 6 березня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8058
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
rider
4451 дн. тому
Який канал, такі й проекти...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду