Журналістка потребує допомоги на лікування матері

2 Березня 2012
3321
2 Березня 2012
15:06

Журналістка потребує допомоги на лікування матері

3321
Журналістка потребує допомоги на лікування матері

Головний редактор Хмельницького обласного суспільно-політичного видання «Моя газета плюс» Луніна Людмила Василівна, потребує матеріальної допомоги на лікування своєї матері - Петрушенко Галини Гнатівни, 1936 р.н.

 

Галині Петрушенко було встановлено складний діагноз - IV стадія раку з метастазами, ІХС, персистуюча форма фібриляції передсердь, ДОА з переважним ураженням кульшових суглобів, дисциркуляторна атеросклеротична енцефалопатія з цефалічним і вестибуло-атактичним синдромом, хронічна торакалгія та дифузний остеохондроз хребта, системний остеопороз. В зв'язку з цим жінці встановлено першу «А» групу інвалідності.

 

Усі грошові резерви родини для лікування матері журналістки вже вичерпано. Залишились надії на допомогу колег та небайдужих людей.

 

Реквізити для перерахування допомоги: р/р 26206017053663 в АТ «Сбербанк Росії», МФО 320627, ідентифікаційний номер 1337725024.

 

Контакти у Хмельницькому moyagazeta@list.ru т. (0382) 77-34-93, (096) 483-20-56.

 

Контакт у Києві: Віталій Манько фейсбук, skype: manko_vitaly manko@ukr.net

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3321
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду