НРКУ проведе радіоміст з Португалією

1 Березня 2012
3996
1 Березня 2012
11:58

НРКУ проведе радіоміст з Португалією

3996
НРКУ проведе радіоміст з Португалією

2 березня Національна радіокомпанія України проведе радіоміст з Португалією. Про це «Детектор медіа» повідомили в компанії.

 

Радіоміст Київ-Лісабон вийде на хвилях Першого каналу Українського радіо о 17:10.

 

Гості у лісабонській та київський студіях шукатимуть відповіді на такі запитання:

- Чи можна прогнозувати найближчим часом зворотню хвилю заробітчан з Португалії?

- Чи готовий український ринок праці запропонувати потенційним прибульцям можливості для використання їхнього досвіду в наших умовах?

 

«З огляду на те, що відбувається в Греції і прогнози, що Потругалію може спіткати "грецька доля", не буде перебільшенням спрогнозувати певні зміни на ринку праці цієї країни. І, відповідно, ймовірні загрози для наших співвітчизників, котрі працюють у Португалії - адже за обставин "затягування поясів", безробітні громадяни Португалії можуть претендувати на місця, що їх зараз обіймають українці. Отже. Чи реальна, чи віртуальна ця загроза?», - йдеться в анонсі радіомосту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3996
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду