«Піраньї» Нового каналу в ефірі змінять слот і дні виходу

23 Лютого 2012
9333
23 Лютого 2012
12:04

«Піраньї» Нового каналу в ефірі змінять слот і дні виходу

9333
«Піраньї» Нового каналу в ефірі змінять слот і дні виходу

Інформаційно-розважальне шоу Нового каналу «Піраньї», прем'єра якого відбулася в інтернеті, стартує в ефірі каналу 3 березня. Про це йдеться на офіційній сторінці каналу у Facebook.

 

Відтепер програма виходитиме о 22:30 по суботах і неділях. 3 і 4 березня Новий покаже найкращі сюжети з тих, які вже були показані в інтернеті.

 

Перший випуск «Піраній» вийшов 15 лютого. За творчою задумкою, перші програми транслюватимуться виключно в інтернеті на сторінці сайту Нового каналу. У мережі програма виходила з понеділка по четвер о 19:30.

 

Ведучим програми «Піраньї» став екс-ведучий ранкового шоу «Підйом» Андрій Шабанов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9333
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду