«Піраньї» Нового каналу стартують 15 лютого. Спочатку тільки в інтернеті

14 Лютого 2012
9728
14 Лютого 2012
11:28

«Піраньї» Нового каналу стартують 15 лютого. Спочатку тільки в інтернеті

9728
«Піраньї» Нового каналу стартують 15 лютого. Спочатку тільки в інтернеті

15 лютого на Новому каналі стартує проект власного виробництва «Піраньї». Про це повідомляється на сайті телеканалу.

 

«Піраньї» - це програма, в якій будуть висвітлюватися новини шоу-бізнесу, чутки-плітки з життя селебрітіз, «гострі» інтерв'ю та розслідування на соціальні теми.

 

Півгодинна програма виходитиме ввечері о 19:30 чотири рази на тиждень з недільним дайджестом. За творчою задумкою, перші випуски транслюватимуться виключно в інтернеті на сторінці сайту Нового каналу.

 

«Особливість в тому, що програму можна буде побачити тільки в інтернеті. Проект з'явиться і на телебаченні, але через півтора тижні. Чому було прийняте таке рішення? Ось така "фішка", саме шоу теж незвичайне. Вирішили показати його спочатку для інтернет-аудиторії, щоб дізнатися їхню думку, врахувати побажання. А далі перемістимо програму в ефір Нового каналу», - розповів директор по маркетингу Нового каналу Максим Дибенко.

 

Команда проекту «Піраньї» не розкриває імен її ведучих.

 

Продюсер проекту Анастасія Толстошеєва повідомила тільки те, що характер ведучих відповідає характеру зубастих риб, на честь яких і була названа програма.

 

Нагадаємо, над проектом «Піраньї» працюють творчі групи закритого проекту «Info-шок» і програми «Шоуманія», яку найближчим часом планується закрити для переформатування.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9728
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду