Янукович призначив Хорошковського першим віце-прем’єром

22 Лютого 2012
7474
22 Лютого 2012
21:54

Янукович призначив Хорошковського першим віце-прем’єром

7474
Янукович призначив Хорошковського першим віце-прем’єром

Президент Віктор Янукович призначив Валерія Хорошковського першим віце-прем'єр-міністром України. Відповідний указ - №136 від 22 лютого - оприлюднено на сайті голови держави.

 

Попереднім указом - №135 - Янукович звільнив Хорошковського з посади міністра фінансів, на яку призначив його близько місяця тому, 18 січня.

 

До того Валерій Хорошковський обіймав посаду голови СБУ з березня 2010 року.

 

Нагадаємо, Валерій Хорошковський опосередковано володіє групою «Інтер». У 2008 році, будучи призначеним на посаду голови Держмитслужби, він передав U.A. Inter Mediа Group Limited в управління своїй дружині Олені Хорошковській.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7474
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Qcumber
4448 дн. тому
Даруйте, і яке ж це відношення має до медіа? Просто сміх бачити на ТЕЛЕкритиці такі новини! Будь ласка, не будьте такими вже заполітизованими!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду