detector.media
20.02.2012 15:37
Соціальне ток-шоу «Досвід» на Першому оновить формат

Наприкінці лютого соціально-політичне ток-шоу Першого національного «Досвід» вийде в оновленому форматі. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За словами ведучої Наталі Семенченко, у ток-шоу збільшиться хронометраж: тепер це буде півторагодинна програма.

 

«На відміну від попереднього формату, ми будемо обговорювати проблему з більшою кількістю учасників і за іншим принципом. З'явилися нові технічні можливості. Це зробить "Досвід" більш яскравим і динамічним, додасть йому гостроти. Програма стане більш захопливою у своєму заявочному сюжеті, а обговорення проблеми матиме вже прикладний характер», - розповіла вона.

 

Додатковими учасниками проекту стануть лідери громадських організацій, журналісти, громадські діячі.

 

«Ми рік говорили про реформи, тепер прийшов час аналізувати, що зроблено вже і що ще потрібно зробити. Хто і як це міг би зробити? Одна з цілей програми - показати політикам, особливо напередодні виборів, які проблеми є на локальному рівні, і залучити до їх вирішення. Думаю, наша програма зможе стати соціальним ліфтом, який підніме проблемне питання і донесе його до відома наших політичних лідерів», - вважає пані Семенченко.

 

У першому випуску ток-шоу йтиметься про підготовку до «Євро 2012», до якого на момент виходу програми в ефір залишиться близько 100 днів.

 

Оновлений досвід вийде 22 лютого. Програма виходитиме щосереди о 19:00.

 

Нагадаємо, «Досвід» стартував на Першому національному в січні 2011 року.

 

Як писала «Детектор медіа», щовівторка на Першому виходить інше соціальне ток-шоу «Шустер Life. Адреналін».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY