ГУ МВС України в Києві потрібен начальник управління боротьби з кіберзлочинністю

18 Лютого 2012
8120
18 Лютого 2012
11:56

ГУ МВС України в Києві потрібен начальник управління боротьби з кіберзлочинністю

8120
Посадовий оклад 1400-1500 грн
ГУ МВС України в Києві потрібен начальник управління боротьби з кіберзлочинністю
Головне управлінні МВС України в Києві створило управління боротьби з кіберзлочинністю та шукає для нього начальника, повідомляє сайт ГУ. 
 
За цією інформацією, мета управління - «попереджати та протидіяти злочинам і правопорушенням у сфері високих інформаційних технологій і телекомунікацій (злочини у сферах інформаційної безпеки, платіжних систем, електронної комерції та господарської діяльності, телекомунікацій, обігу протиправного контенту), а також протидіять легалізації (відмиванню) доходів, одержаних від таких злочинів».
 
Як зазначено у вимогах до претендентів на вакантну посаду, кандидат має бути атестованим працівником органів внутрішніх справ, мати вищу та післядипломну освіту у сфері державного управління правоохоронною діяльністю. Обов`язковою умовою є навички використання нових інформаційних технологій у виробничій, комерційній, банківській сферах, стаж роботи за фахом в органах внутрішніх справ на посадах керівників нижчого рівня не менше 4-х років та наявність власного житла в Києві.
 
Посадовий оклад начальника управління боротьби з кіберзлочинністю становитиме 1400-1500 гривень. Також передбачені щомісячні премії і надбавки за виконання особливо важливих завдань під час проходження служби (у розмірі до 50 відсотків посадового окладу з урахуванням окладу за спеціальним званням та надбавки за вислугу років; за оперативно-розшукову, розвідувальну чи контррозвідувальну діяльність та інформаційно-аналітичне забезпечення органів державної влади і оперативно-службову діяльність у розмірі до 50 відсотків посадового окладу; за службу в умовах режимних обмежень у розмірі 15 відсотків посадового окладу). 
 
Контакти управління кадрового забезпечення зазначено на сайті ГУ ВМС України в Києві. 
 
«Детектор медіа» 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8120
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Separatist
4486 дн. тому
оклад 1500 грн + максимум 115% от оклада = примерно 3 с лишним тысячи...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду